Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@23:25:52 GMT

مقایسه گوشی شیائومی نوت ۹ پرو با پوکو x۳

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۲۳۵۴۲

مقایسه گوشی شیائومی نوت ۹ پرو با پوکو x۳

آفتاب‌‌نیوز :

دو گوشی شیائومی، نوت ۹ پرو و پوکو X۳ از اعضای خانواده‌ی میان‌رده‌های اقتصادی شیائومی هستند که علاوه بر کیفیت ساخت و کارایی، از قیمت مناسبی نیز بهره می‌برند. اکنون صنعت گوشی هوشمند تا حدی پیشرفت کرده که حتی با گوشی‌های میان‌رده هم می‌توان اکثر امکانات و ویژگی‌های تلفن‌های پرچمدار را در اختیار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که با توجه به وضعیت ناخوشایند اقتصادی، خرید گوشی پرچمدار برای بسیاری از کاربران ایرانی مقدور نیست، دو گوشی شیائومی ردمی نوت ۹ پرو و پوکو X۳ با ارائه‌ی امکانات عالی می‌توانند تجربه‌ی استفاده روان را با قیمتی مناسب در اختیار کاربران قرار دهند.

طراحی بدنه گوشی

بدنه‌ی پوکو X۳ پلاستیکی و براق ساخته شده تا این تلفن ظاهری شبیه به گوشی‌های گران‌قیمت شیشه‌ای داشته باشد و در سه رنگ مشکی فانتوم، برنزی و آبی به فروش می‌رسد. ردمی نوت ۹ پرو نیز قاب پشتی براق و صیقلی با محافظ گویلا گلس ۵ دارد که در سه رنگ سفید، مشکی و آبی عرضه می‌شود. بدنه‌ی هر دو گوشی استعداد زیادی برای جذب اثر انگشت و چربی را دارند که باید مدام با دستمال تمیز شوند. لنز‌ها در ماژول دوربین X۳ به صورت ضربدری و در ردمی نوت ۹ پرو در چهار گوشه‌ی یک ماژول مربعی قرار گرفته‌اند.

در پنل جلو هر دو گوشی شیائومی، دوربین سلفی در حفره‌ی هول پانچ تعبیه شده است و از بریدگی قطره‌ای خبری نیست، کلید‌های کنترل صدا و پاور در لبه‌ی راست فریم قرار گرفته‌اند که حسگر اثر انگشت نیز روی کلید پاور تعبیه شده‌است. عملکرد کلی حسگر اثرانگشت در هر دو گوشی شیائومی سریع و بسیار دقیق است؛ لبه‌ی چپ پوکو نیز از درگاه سیمکارت اول و کارت حافظه یا سیمکارت دوم میزبانی می‌کند، اما در نوت ۹ پرو، در لبه‌ی سمت چپ شکاف درگاه سیم‌کارت و کارت حافظه روی آن قرار دارد. در هر دو گوشی شیائومی روی لبه‌ی بالایی، میکروفون دوم و فرستنده‌ی مادون‌قرمز (اینفرارد) و بلندگوی دوم قرار دارند و در لبه‌ی پایین نیز جک ۳٫۵ میلی‌متری هدفون، پورت USB ۲.۰ Type-C، روزنه‌ی میکروفون و دریچه‌ی اسپیکر به‌چشم می‌خورد.

نمایشگر

هر دو گوشی شیائومی از نمایشگر ۶.۶۷ اینچی IPS با رزولوش ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ بهره می‌برند که با گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شوند و حاشیه‌های باریکی دارند. نسبت تصویر ۲۰:۹، تراکم بسیار خوب ۳۹۵ پیکسل بر اینچ را در آن‌ها به‌وجود می‌آورد. روشنایی هر دو گوشی شیائومی پوکو X۳ با ۴۵۰ نیت و ردمی نوت ۹ پرو با ۴۸۰ نیت، درمقایسه‌با دیگر محصولات میان‌رده‌ی مجهز به پنل LCD بیشتر است و خوانایی هر دو در زیر نور مستقیم خورشید متوسط ارزیابی می‌شود. شیائومی می‌گوید نمایشگر پوکو با محتوای HDR۱۰ سازگاری دارد، اما درباره‌ی ردمی نوت ۹ پرو چنین موضوعی صادق نیست. البته، تجربه‌ی واقعی محتوای HDR۱۰ نیازمند آن است که نمایشگر از فضای رنگی DCI P۳ پشتیبانی کند و به سطح روشنایی ۱۰۰۰ نیت دست یابد که نمایشگر پوکو، حداقل از نظر روشنایی در چنان سطحی قرار ندارد.

اسپیکر

پوکو X۳ به اسپیکر‌های استریو مجهز شده که یکی دیگر از قابلیت‌های جذاب آن به حساب می‌آید که معمولاً محصولات ارزان قیمت با آن غریب هستند. این اسپیکر‌ها در لبه‌ی فریم بالایی و لبه‌ی فریم پایین قرار دارند و حجم صدای بسیار خوبی را ارائه می‌دهند، اما از نظر کیفیت، شفافیت و کوبندگی صدا، نباید انتظار کیفیت محصولات پرچمدار را داشته باشید. این گوشی شیائومی از کیفیت صدای ۲۴ بیت/ ۱۹۲ کیلوهرتز بهره می‌برد که از حیث کیفیت صدا می‌تواند با پلیر‌های مخصوص پخش موسیقی رقابت کند.

کیفیت صدای بلندگوی تک کاناله‌ی ردمی نوت ۹ پرو عملکر جالبی ندارد و چه از نظر بلندی یا شفافیت و وضوح به هیچ عنوان قادر به رقابت با کیفیت صدای پوکو X۳ نیست.

نرم‌افزار و رابط کاربری پوکو ایکس تری

پوکو X۳ به‌صورت پیش‌فرض با اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI ۱۲، اما ردمی نوت ۹ پرو با سیستم‌عامل اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI ۱۱ عرضه می‌شود. البته شیائومی می‌گوید این گوشی‌های هوشمند در موج دوم انتشار به‌روزرسانی MIUI ۱۲.۵ نیز قرار دارد.

عملکرد سخت‌افزاری پوکو ایکس ۳ و نوت ۹ پرو

پوکو ایکس ۳ از تراشه‌ی میان‌رده‌ی اسنپدراگون ۷۳۲G و ردمی نوت ۹ پرو از اسنپدارگون ۷۲۰G قدرت می‌گیرد. هر دو پردازنده هشت نانومتری بوده و در رده‌های میانی از سری اسنپدراگون ۷۰۰ قرار دارند و جزو محصولات نسبتا جدید کوالکام به‌شمار می‌آید، ضمن این که هر دو پردازنده برای پردازش گرافیکی به ماژول آدرنو ۶۱۸ متکی هستند. از نظر قدرت و کارایی، میان این دو پردازنده، به آن صورت تفاوت چشمگیری مشاهده نمی‌شود.

هر دو گوشی شیائومی با ۶۴ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت با ۶ گیگابایت رم، ۱۲۸ گیگابایت با ۸ گیگابایت رم به فروش می‌رسند و از حافظه‌ی نوع UFS ۲.۱ بهره می‌برند.

دوربین

هر دو گوشی شیائومی از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی یکسان به عنوان دوربین اصلی و حسگر ۲ مگاپیکسلی برای تشخیص عمق تصویر بهره می‌برند، اما ردمی نوت ۹ پرو از دو حسگر دیگر یعنی لنز ۸ مگاپیکسلی اولتراواید و یک حسگر ۵ مگاپیکسلی ماکر نیز در ماژول عقب استفاده می‌کند در حالی که پوکو X۳، در عوض آن دو حسگر، از یک لنز ۱۳ مگاپیکسلی اولتراواید بهره می‌برد.

اما کدام ماژول دوربین بهتر است؟ از نظر ظاهری شاید ماژول چهارگانه چشم‌نوازتر باشد، اما در عمل، تعداد افرادی کمی از حسگر ماکر استفاده می‌کنند و مسلماً یک لنز ۱۳ مگاپیکسلی فوق عریض که بیشتر هم مورد استفاده قرار می‌گیرد، بسیار بهتر است.

پوکو X۳ برای دوربین سلفی از حسگر ۲۰ مگاپیکسلی و ردمی نوت ۹ پرو نیز ازحسگر ۱۶ مگاپیکسلی بهره می‌برد.

باتری

پوکو X۳ به باتری ۶۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده درحالی که ردمی نوت ۹ پرو به باتری ۵۰۲۰ میلی آمپر ساعتی بسنده کرده است.

جمع‌بندی

پوکو X۳، در مواردی ازجمله: طراحی زیباتر، نمایشگر ۱۲۰ هرتزی، رابط کاربری جدیدتر، تراشه‌ی جدیدتر اسنپدراگون ۷۳۲G در برابر اسنپدراگون ۷۲۰G در ردمی نوت ۹ پرو، دوربین‌های قدرتمندتر برای سلفی و حتی ماژول عقب، بلندگو‌های استریو و کیفیت صدای برتر، باتری پرظرفیت‌تر، امکانات و ویژگی‌های بیشتر و بهتری را ارائه می‌دهد و از همه مهم‌تر، قیمت پوکو X۳ حدود ۱۰% از ردمی نوت ۹ پرو نیز کمتر است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: موبایل گوشی شیائومی نوت ۹ دو گوشی شیائومی ردمی نوت ۹ پرو بهره می برند رابط کاربری کیفیت صدای میان رده ی پوکو X۳ ی میان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۳۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • (تصاویر) ساعت فوق‌مقاوم شیائومی با ۱۵ استاندارد نظامی
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • نخستین ربات تمام الکتریکی جهان رونمایی شد/ با توانایی حفظ سرعت ثابت
  • شیائومی پوکو F۵ + مشخصات، دوربین، قیمت و بررسی گوشی Xiaomi Poco F۵
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • شیائومی یک ساعت فوق‌مقاوم با ۱۵ استاندارد نظامی ساخت!/ عکس
  • گوشی شیائومی ردمی نوت ۱۱ + بررسی مشخصات و دوربین Xiaomi Redmi Note 11 (۱۶ اردیبهشت)
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • پوکو F6 پرو بار دیگر رؤیت شد؛ این بار با پردازنده پرچمدار و ۱۶ گیگابایت رم
  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم